Stichting Alas

Om het gezinshuis te ondersteunen is Stichting Alas opgericht. Een groep enthousiaste vrijwilligers zetten zich met een warm hart hiervoor in. In 2020 start de bouw van een nieuw gezinshuis, waarin Gezinshuis Alas 4 plekken biedt voor begeleiding van moeder/kind en 2 plekken voor permanente opvang van jonge kinderen. De stichting zet zich onder andere in voor de inrichting en aankleding van de opvang voor moeder/kind.

Wil je het werk van Stichting Alas ondersteunen en ook onderdeel worden van het gezinshuis? Donaties zijn meer dan welkom! Klik hier om te doneren.

KVK nummer 71449701

Jaap, gezinhuisouder

“De steun van de stichting is essentieel voor het gezinshuis. Janneke en ik zijn super dankbaar voor iedereen die, op welke manier dan ook, om ons heen staan. Samen zorgen we voor een veilige en liefdevolle omgeving voor een kwetsbare doelgroep.”

Marjolein, vrijwilliger

“Het plan om het gezinshuis uit te breiden vind ik een ongelofelijke en warmhartige stap, daar heb ik heel veel bewondering voor. Als ik daar -op welke manier dan ook- een steentje aan kan bijdragen, dan doe ik dat graag!”

Tinka, vrijwilliger

“De zorg voor moeder en kind, zodat zij samen sterk door het leven kunnen gaan en de zorg voor kinderen raakt mij. Daarom vind ik het een eer te mogen bijdragen aan deze stichting, in mijn eigen dorp.”